Curriculum vitea
Voeding & Diëtetiek
PERSONALIA
Adres
Postcode
Telefoon
Geboortedatum
Geboorteplaats
Burgelijke staat
Splinterlaan 126
2352 SL Leiderdorp
071-5769698 – 06-28653820
24-01-1980
Leiderdorp
Gehuwd, een kind
OPLEIDING
2009-2013 de Haagse Hogeschool, Den Haag
HBO Voeding en Diëtetiek
2010 Voeding en Diëtetiek Propedeuse voltijd 2009
2007 LOI, Leiderdorp
Gewichtsconsulent
OVERIGE
2013
24 januari Health Benefits 08
Gemmotherapie voor de spijsvertering, lever en bijnieren
23 april Stichting Educatie Atrium Innovations
Cursus ‘Suppletie onder de loep’
22 maart Solgar Masterclass 2013
Nieuwe inzichten in ontstekingsreacties
2012
23 oktober Training, Frijters Mind Tuning, Goed Presenteren
30 juli Training, Frijters Mind Tuning, Spreken in het openbaar
Docent Herman Otten
29 mei Training, Frijters Mind Tuning, Spreken in het openbaar
Docent Pieter Frijters
13 februari E-learnings, Orthica
Bouwen aan gezondheid-Multi’s.
Bouwen aan gezondheid-Probiotica
Bouwen aan gezondheid-Vetzuren
2011
17 augustus E-learning, Acedemic Journals
Implementatie van de CBO Richtlijn Preoperatief
Voedingsbeleid
11 juli E-learning, Acedemic Journals
Voeding en botgezondheid
7 juni Congres, VoedingNederland, van Pap tot Pizza!
-Wetenschap en praktijk-
4 juni E-learnings, Acedemic Journals
Preventie van overgewicht bij kinderen
Zwangerschap en hypertensie
1 juni E-learning, Acedemic Journals
Preventie van overgewicht tijdens de zwangerschap
19 april Seminar, Orthica, Gezond Zwanger.
Goede voeding en voedingsuppletie; winst voor moeder/kind
2010
September Essay geschreven.
Verstandelijk gehandicapt en dik verwend!
16 september Symposium, Folia Orthica, Voeding, brein en ritme.
Ritmische processen en stress-gerelateerde klachten als
burn-out, slaapstoornissen en vermoeidheid.
12 juli E-learning, Acedemic Journals
Soja en duurzame voeding
10 juni Congres, Voeding Nederland, Eet voor je leven!
-Wetenschap en praktijk-
2009
4 december Symposium,‘Voeding en overgewicht: Theorie en praktijk.
De rol van zuivel’
12 juli E-learning module, Campina Institute
Feiten en fabels over eten
12 juli E-learning module, Campina Institute
Smaak, de basisprincipes