Kunstmatige Zuigelingenvoeding


Voor moeders die geen borstvoeding kunnen of willen geven, is flesvoeding het alternatief. Ouders hebben een ruime keuze aan producten van diverse merken, van A-merk tot huismerk, zowel standaard zuigelingenvoeding als biologisch of biodynamisch. Omdat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken geeft Peer Voedingadvies graag advies.

kunstvoeding-peer-baby

Folder kunstvoeding

Voor meer informatie kan je hieronder de folder downloaden. Hip Bio Combiotik is naar aanleiding van het voor Peer gedane onderzoek de beste keus. Soms is echter advies op maat noodzakelijk. Afhankelijk van eventuele gezondheidsklachten van je baby kan een andere keuze kunstvoeding of aanvulling beter zijn.

Folder Kunstmatige zuigelingenvoeding advies Peer

Borstvoeding en kunstvoeding

Zowel bij borstvoeding als kunstvoeding kan je tegen problemen aanlopen. Zo kan het zijn dat je baby veel melk teruggeeft of dat je baby last heeft van krampjes of een allergie. Hierbij kunnen aanpassingen in de voeding van de moeder of andere keuzes kunstvoeding noodzakelijk zijn. Zowel bij borst als kunstvoeding kan Peer Voedingadvies je voorzien van een advies op maat.

Tabel beoordeling diverse merken

schema-kunstvoeding-baby-peer
 

Neem nu contact op met Peer Voedingadvies voor een advies op maat!

 

 

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl