Trainingen


Peer Voedingadvies verzorgt trainingen voor bedrijven en particulieren over voeding. Naast het verzorgen van een training inhouse is er advies op maat voor een gezonde kantine en een persoonlijk voedingadvies voor medewerkers mogelijk. Zowel het gehele pakket als onderdelen hiervan behoren tot de opties.

Laptop_half_foto2
Peer Voedingadvies verzorgt training voor teamdagen. Er is veel mogelijk. De training wordt op maat gemaakt. Alle trainingen worden op een enthousiaste en boeiende manier gebracht.

Voedingskennis vergroten

Denk aan onderwerpen als gezondheid, lekker in je vel zitten, het voorkomen van stress en angst, burn out, afvallen, meer energie, natuurvoeding, een juiste basis, anti veroudering of superfoods.

Medewerkers die goed voor zichzelf zorgen zullen de productiviteit verhogen en ziekteverzuim wordt beperkt tot een minimum!

Aanpassing voedingsgewoontes

Slechts twee veranderingen op het gebied van voeding geven al een positief resultaat op gezondheid en gemoed. Er zullen genoeg ideeën, nieuwe inzichten en adviezen besproken worden om uw levensstijl op een prettige manier aan te passen.

De juiste voeding vormt de basis die ieder mens nodig heeft om in balans te zijn en te genieten van een optimale gezondheid en energie. Adviezen zijn gebaseerd op natuurlijke voeding. Voeding vol energie, vitaminen en mineralen.

Met de juiste brandstof functioneert u op de toppen van uw kunnen.

Meer info…
copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl