2 Reactie


 • Kitty van der Schaft

  Wanneer vindt deze workshop plaats?

  Ik hoor graag van u.

  februari 22, 2016
  • Beste Kitty,

   De workshop wordt gegeven aan groepen rond de 8 a 15 personen. Vaak gaat dit van werk uit (via een personeelsvereniging) maar u
   bent natuurlijk ook van harte welkom met een groepje vrienden/vriendinnen of familie. Een workshop op maat is mogelijk (dit kan zelfs individueel) De huur van de keuken is 22 euro per uur, als er meerdere personen deelnemen is dit prijstechnisch gunstig ook qua boodschappen en het inhuren van mij als natuurdiëtist/workshop begeleider. U mag mij natuurlijk mailen of bellen voor meer informatie. Ik kan u ook op een geïnteresseerde lijst zetten, zodat ik u informeer als er een datum bekend is.

   Gezonde groet,

   Judith Roof

   maart 29, 2016

Plaats een reactie


Naam*

Email*

Website

Uw reactie*

Plaats reactie

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl