Over Judith


Peer Voedingadvies, even voorstellen! Mijn naam is Judith Rolf. Ik ben dol op biologische poffertjes, spikkeltjes, sashimi en noten. Water, Piper Heidsieck, neongroen, glitter, mierzoete geuren, leren, lezen, muziek en een goed gesprek. Werken met de juiste voeding aan gezondheid is een feestje!

judith_427x230

Studie

Na het behalen van mijn diploma ‘Gewichtsconsulent’ in 2007 besloot ik mijzelf verder te verdiepen in het thema voeding en gezondheid. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Waarna ik mij verder heb geschoold tot natuurdiëtist.

Specialisatie:
Voeding bij Angst en Stress

In het laatste jaar van mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in voeding bij angst en stress. Mijn afstudeeronderzoek heb ik voor Pieter Frijters, eigenaar van Mindtuning BV, uitgevoerd. Hierna heb ik tijdens mijn stageperiode gewerkt bij Marijke de Waal Malefijt, natuurdiëtist bij Gottswaal VOF. Pieter en Marijke zijn inspirerende mensen waar ik nog steeds graag mee samenwerk.

Natuur Diëtisten Nederland

Regelmatig schrijf ik als natuurdiëtist / voedingsjournalist van het Natuur Diëtisten Nederland redactieteam een artikel voor deze website. Ik ben er trots op dat ik als natuurdiëtist natuurlijke voeding adviseer en een voedingsadvies kan aanvullen met een suppletie advies op maat. Daarnaast werk ik veel met zelftesten. Meten is weten en dit vergroot de kwaliteit van mijn adviezen.

Puur & Fit Academie

Samen met puur en fit hebben wij een online programma ontwikkeld naar meer energie. Hierin coach ik je in 7 weken naar meer energie.

Kanker

In 2016 heb ik de opleiding oncologie & diëtetiek afgerond. Ik geef advies aan kankerpatiënten, zowel regulier als complementair. Graag help ik de patiënt in de zoektocht naar genezing. Je zo optimaal mogelijk voeden en voelen is een doel. Voeding & suppletie zijn waardevolle aanvullingen op de reguliere behandelingen.

In balans

Persoonlijk heb ik mogen ervaren dat verandering van mijn voedingspatroon gezondheidsklachten deed afnemen en zelfs deed verdwijnen. Ik kijk graag eerst of er natuurlijke oplossingen zijn om klachten te verlichten of te verhelpen. Het is meer dan een hobby om mooi, lekker en gezond voedsel te bereiden en op te eten. Het liefst aan een mooi gedekte tafel met mijn man en ons zoontje Pjotr en dochter Lotta. Mijn horeca-achtergrond vormt een goede basis!

Ontspanning

Naast gezonde voeding is ook ontspanning een belangrijke pijler. Balans van lichaam en geest!

Dol op

Op twitter omschrijf ik mijzelf als: dol op biologische poffertjes, spikkeltjes, sashimi en noten. Water, Piper Heidsieck, neongroen, glitter, mierzoete geuren, leren, lezen, muziek en een goed gesprek.

Uitdagingen geven energie

Een uitdaging geeft mij energie. Er is nog zoveel te ontdekken en uit te proberen. Mijzelf ontwikkelen en openstaan voor alles wat op mijn pad komt zorgt ervoor dat ik dromen laat uitkomen.

Missie

Zoveel mogelijk mensen voorzien van voedingsadviezen waardoor mensen ervaren wat voeding betekent voor hun gezondheid. Helpen bij veranderingen van eetpatronen welke leiden tot maximale gezondheid en de daarbij behorende energie.

Werken met de juiste voeding aan gezondheid is een feestje! Ik ben er dankbaar voor dat dit mijn werk is.

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl