ReferentiesReferentie Revlie

Judith heeft mij weer gezond laten eten maar vooral laten genieten van eten! Ik was echt suikerverslaafd. Dacht zo’n beetje elke minuut van de dag aan eten. Als ik net een sultana op had, had ik alweer trek in een eierkoek. En dat ging zo maar door. Even proberen niet te eten, resulteerde in trillingen omdat mijn bloedsuikerspiegel veel te snel daalde. En daar was de viceuze cirkel.

Op aanraden van een lieve vriendin kwam ik bij Judith en direct bij het eerste gesprek klikte het al. Judith snapt mijn drukke schema (want 2 kinderen & 3 bedrijven is best een klus qua time management). Gelukkig kwam ze met een mooi eetplan en duidelijke (ik ben niet zo’n ster in koken!) en heerlijke recepten.

Elke paar weken ga ik bij haar langs, en uiteraard word ik dan gewogen. Meestal is er wat moois af, maar soms ook niet. En het fijne is dat we goed kunnen praten over waarom ik niet ben afgevallen en hoe mijn weken zijn gegaan. Er is begrip als er situaties zijn waarin je andere keuzes moet maken en het is fijn om tips & adviezen van haar te krijgen hoe dit een volgende keer aan te pakken. Geen kritiek, maar samen naar een doel werken.

Haar whatsapp service is een echte aanrader in het begin! Het hielp me enorm na te denken over wat ik nu eigenlijk allemaal op een dag at.

Ik kan iedereen die wil afvallen, of om andere gezondheidsredenen gezonder wil eten, Judith aanraden. Ze is down-to-earth, open, eerlijk en weet ontzettend veel over eten en het menselijk lichaam. Ik voel me gehoord en begrepen en het beste: mijn suikerverslaving ligt al maanden achter me! Wat een verademing om niet meer constant met eten bezig te zijn!

Revlie Schuit, ondernemer, 40 jaar, Roelofarendsveen


Referentie Marijke

Omdat ik al geruime tijd last had van darmklachten heb ik contact gezocht met natuurdiëtiste,
Judith Rolf van Peer Voedingadvies.

Na alle klachten te hebben vermeld maakte zij een persoonlijk dieet voor mij.
Met aanvullende voedingssupplementen…
En veel voedingsadviezen kwamen ter sprake.

Er kwam een grote verandering in mijn eetpatroon en Judith leerde mij dat je met voeding heel veel kunt doen om je klachten te verminderen.

Ik kan mij geen betere natuurdiëtiste voorstellen door haar zorgvuldige manier van handelen, maar ook altijd bereid is om tijdens haar telefonische spreekuur je brandende vragen met aandacht te beantwoorden.

Marijke Schotten uit Alkmaar
Referentie Katelijn

Vanwege een extreem traagwerkende schildklier zat ik op een geven moment letterlijk niet goed in mijn vel. Dat uitte zich onder andere in vocht vast houden, een opgeblazen gevoel en een trage stofwisseling. Ik wilde graag weten of ik mij door het aanpassen van mijn voedingspatroon ook beter zou voelen qua gezondheid en gewicht.

Via via kwam ik bij Judith van Peer Voedingadvies uit. Wat was ik blij dat zij mijn klachten herkende, een luisterend oor bood en met een haalbaar persoonlijk voeding- en suppletie advies kwam. Geen streng dieet met calorieën tellen, maar een voedingspatroon gericht op mijn specifieke gezondheidsklachten.

Judith is een prettige, no nonsens deskundige die actief met je meedenkt over hoe je met gezonde voeding je doel kunt bereiken.

Katelijn uit Amsterdam 
Referentie Mariska, Meer Energie Programma

Ik ben heel blij dat we veel geleerd hebben door de online cursus. Het is heel fijn dat de inlog geldig blijft, het gebeurt geregeld dat ik nog iets na wil lezen omdat ik het niet meer precies weet.

Er zijn veel veranderingen in ons menu, dit houden we vol. Het ontbijt bestaat sinds kort voor het hele gezin uit pap, ze vinden het lekker! Het brood komt van een bakker die bakt zonder Enummers en suiker, broodverbetermiddel etc. De roggecrackers zijn heerlijk. Alleen de amaranthpap was mislukt.

Inmiddels voel ik me energieker, bij snacken/ snaaitrek komt dat vaak door het overslaan van een hartige middagsnack. Slapen gaat ook beter door goed te letten op onder andere koffie en alcohol. Blijkt dat ik toch wel gevoeliger reageer dan ik dacht.

De 80/20 regel is echt goud! Zo houd je het echt leefbaar en geniet je volop als je een keer een uitzondering maakt.

Mariska Kouwenhoven
Referentie Suzanne

Ik heb Judith gebeld tijdens mijn zwangerschap. Ik durfde bijna niets meer te eten, waardoor ik niet genoeg aankwam. Judith heeft enorm veel begrip getoond en met mij mee gedacht. Ondanks al mijn angst is het me samen met haar toch gelukt om genoeg aan te komen. Ze is enorm persoonlijk betrokken en is echt bereid om je op sleeptouw te nemen!

Suzanne  
Referentie Chantal

Al sinds de pubertijd kampte ik met verschillende kwaaltjes uiteenlopend van obstipatie, slechte huid, vermoeidheid en het welbekende jojo effect. Toen ik bij Peervoeding kwam, nadat ik een week had bijgehouden wat ik in een normale week at, werd mij verteld dat ik eigenlijk te weinig at. Hierdoor had ik regelmatig eetbuien en vooral veel zin in ongezonde snacks.

Na een uitgebreid persoonlijk consult waarin de persoonlijke situatie uitgebreid werd besproken en mij duidelijk werd uitgelegd waarom ik bepaalde producten beter uit mijn eetpatroon kon halen (denk hierbij bijvoorbeeld aan de light producten welke mede zorgde voor die eetbuien) kreeg ik een persoonlijk dieet mee. Het leek voor mij helemaal niet op een gevreesd dieet omdat ik eigenlijk meer mocht eten dan ik deed. Echter wel de juiste producten; hierover kreeg ik heel veel adviezen en tips. Zelfs voor mijn chocolade verslaving was een passende en vooral hele lekkere oplossing.

Judith had veel rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie waardoor het makkelijk was om zelfs op werkdagen zonder al te veel extra werk het “dieet” vol te houden. Na een tijdje uitproberen en evalueren hoe ik me voelde, ben ik samen met Judith tot een nieuw voedingspatroon gekomen wat volledig bij mij past en waarbij ik nauwelijks nog last heb van één van de kwaaltjes waar ik voorheen last van had en vooral waar ik me goed bij voel. Zonder het gevoel te hebben dat ik word beperkt op het gebied van voeding. Een consult bij Peervoeding is echt een eyeopener en een aanrader voor iedereen!

Chantal Oosterveer, Voorschoten
Referentie Monique

“Wat me het eerst opviel toen ik in zee ging met Peer Voedingadvies was dat ik eerst vragenlijsten moest invullen, dat vond ik heel goed, zo kan de dieetiste een goed beeld van je vormen en voor mij was het een enorme eyeopener dat sommige dingen uit een ver verleden te maken hebben met je eetsituatie nu. Vervolgens een heel verhelderend intake gesprek gehad met Judith, waar een aangepast dieet uit is voortgekomen waar ik mezelf ook helemaal in kan vinden en waar ik nog steeds heel veel baat bij heb!

Kortom: ik vind Peer Voedingadvies een absolute aanrader!”

M. de R uit V
Referentie Heleen, Workshop Meer Energie

Heel hartelijk wil ik je bedanken voor die wel heel informatieve workshop die je gisteren gaf: je bracht de basis van goede voeding in beeld alsook besteedde je aandacht aan de lever, bijnieren en de bloedsuikerspiegel. Verder belichtte je de psychische kant van voeding.

Kortom: een helder plaatje, dat ook nog eens met veel enthousiasme en toewijding gebracht werd.

Heleen uit Voorschoten
Referentie Rob, Workshop voeding bij angst en stress | Mindtuning

Halverwege 2014 heb ik de workshop gevolgd voeding bij angst en stress, deze werd gegeven door Judith Rolf. Judith vertelt als ervaringsdeskundige en vanuit haar beroep over wat je kan doen met je voeding als je angstig en gestrest bent. Ik had diverse eye-openers.

De grootste eye-opener was over slapen, triptofaan, of gewoon een plakje kaas met wat honing eten voor het slapengaan. Ik doe dat nu al een tijdje, niet elke avond, maar als ik het wel doe slaap ik veel beter. Ik geef ditzelfde advies nu af en toe aan kennissen en iedereen is even enthousiast. Zo zijn er meer eyeopeners die ik uit deze workshop haalde.

Zeker een aanrader.

Rob
Referentie Joost, Workshop voeding bij angst en stress | Mindtuning

Hartelijk dank voor je workshop. Er zaten behoorlijke eyeopeners tussen. Ik heb er dus veel van opgestoken. We gaan weer heerlijk brood met roomboter smeren, ha ha ha!

Joost
Referentie MindTuning Event

Vorig jaar heb ik een workshop van u mogen bijwonen tijdens het Mind Tuning Event. Ik was erg onder de indruk van uw kennis over voeding en op welke manier voeding kan bijdragen aan een goed en gezond leven.

R. K. uit LReferentie Suzanne

Contact gezocht met Judith voor tijdens mijn zwangerschap. Omdat ik veel last van mijn darmen had en met veel pijn en extreme vermoeidheid te kampen heb. Dit heb ik beide ook als ik niet zwanger ben maar dan is het goed onder controle te houden door o.a. goede voeding te kiezen. Maar ondanks ik dacht al aardig te weten wat goede voeding is voor mij ben ik heel blij met de tips die Judith mij heeft gegeven. Weer veel extra geleerd welke voeding voor mij en mijn darmen goed zijn!

Suzanne uit Leiderdorp


suzanne-referenties-peer-voedingadvies


Referentie Ellen, Workshop Help! Wat je juist wel mag eten!

Ik ben erg enthousiast over de voedingsavond! Judith kon heel duidelijk vertellen wat er goed is voor jou en voor je baby. Er was alle ruimte voor vragen en ik ben erg blij met de positieve insteek van de avond.

Ellen 

 

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl