Slapen


Met de juiste voeding en suppletie is het mogelijk om beter te slapen of de kwaliteit van de slaap te vergroten. Laat op de avond zwaar eten, een bloedsuikerspiegel die niet in balans is en onvoldoende vitamines en mineralen kunnen er voor zorgen dat het slaaphormoon niet voldoende wordt aangemaakt. Naast voeding- en suppletie advies op maat, krijgt je ook tips voor een optimale slaapomgeving en slaaprituelen.

Verbeteren slaapkwaliteit?

Onderzoek laat zien dat gezond eten de slaapkwaliteit verbetert. Het halveert de tijd die nodig is om in te slapen. Daarnaast wordt de slaap minder vaak verstoord. Om uitgerust wakker te worden is het eten van goede maaltijden hét juiste recept.

Je slaapt ongeveer een derde van je leven. Slapen zorgt voor gezondheid en herstel, opgeruimde gedachten en een goed opgeladen batterij. Zo kan je overdag genieten van het leven en alles er uit halen wat erin zit. Een kwalitatief goede slaap is noodzakelijk voor een kwalitatief goed leven. Investeer in jezelf, ik maak graag een slaapadvies op maat zodat ook jij optimaal kan slapen.

Wat je krijgt

In een slaap lekker consult zullen we het totaal plaatje bespreken en zo optimaal mogelijk maken. Dit kan doordat je diverse formulieren voor mij invult (intake, medische gevevens, voeding en een metabole klachtenscreening) waarna een consult volgt waarin we het slapen en de daarbij behorende aanpassingen zullen bespreken. Je krijgt een uitgewerkt menu en een suppletie advies.

Jouw slaapritme, de ideale slaapkamer temperatuur, hormonale balans, licht advies, activiteiten om juist wel te doen voor het slapen gaan, wat je vooral wel en niet mag eten en drinken, ‘tryptofaanhapjes’, advies voor de juiste ‘slaap’ suppletie.

Je investering 

Je investering voor een slaap lekker consult is 130,- (inclusief dieet en ‘slaap’ suppletie advies).

Hiermee bespaar je 35 euro, wellicht vergoed je zorgverzekeraar nog wat dit kun je informeren.

Voor een algemener slaapadvies kan je mijn programma naar meer energie volgen.

Meer Energie Programma, deze kost slechts 67,-

 

 

 

 

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl