Kookworkshop


Judith Rolf verzorgt kookworkshops voor bedrijven en particulieren. Koken volgens het Energie Herstelplan is een mooie workshop, maar ook andere thema’s zijn mogelijk. Wat je ook kiest er gaat in ieder geval gekookt worden met biologische en pure ingrediënten. Ik ben naast mijn opleiding tot diëtist ook opgeleid als gastvrouw en kok tijdens mijn opleiding Facilitaire Dienstverlening. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik jullie perfect kan begeleiden.

Peer Voedingadvies verzorgt graag kookworkshops op maat. Er is veel mogelijk. Praktijk kan gekoppeld worden aan een stukje theorie. In Rijswijk maak ik gebruik van een mooie keuken die geschikt is voor maximaal 15 personen.

Samen koken, samen eten

Wil jij graag nieuwe recepten leren bereiden? Lekker koken hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Tijdens een workshop is het vooral van belang om samen op een ontspannen en gezellige manier een heerlijk drie gangen diner te bereiden en op te eten. Dit gaat goedkomen onder mijn professionele begeleiding. De workshop wordt gestart met een welkomstdrankje en een stukje theorie over Het Energie Herstelplan.

Ook andere thema’s zijn mogelijk. Denk aan een kookworkshop  ‘eten voor meer energie’ of ‘eet je stress gezond weg’.

Koken volgens EHP

Wees lief voor je lever met de juiste voeding, ervaar het zelf! Met de juiste brandstof functioneer je op de toppen van je kunnen. ‘Het Energie Herstelplan’  houdt o.a rekening met je constitutie type. Kom er achter of je een vata, pitta of kapha type bent! Daarnaast worden specifieke voedingsmiddelen gebruikt die verwarmend of verkoelend werken. De ‘ontgiftingsfabrieken’ van je lever houden van specifieke voedingsmiddelen die verwerkt zullen worden in de recepten.

Praktisch informatie

De kosten voor de workshop hangen af van de menu wensen en de locatie. Het inhuren van mij als natuurdiëtist is 400 euro. Dit is voor de gehele workshop, hierbij zit mijn voorbereidingstijd inbegrepen. Het afhuren van de keuken in Rijswijk kost 22 euro per uur. Een indicatie voor biologische boodschappen voor 10 personen voor het diner hieronder is 200 euro. De bedragen zijn excl. BTW.

Uitnodiging-Workshop-EHP

 

Referenties Kookworkshop

Bedankt voor de leuke en inspirerende avond. Het eten is ook heel goed gevallen. Naar mijn idee kun je gezond eten op verschillende manieren benaderen. Het mooie van dit Energie herstelplan is dat het een geheel op zich zelf is. Ik ga er zeker elementen van gebruiken. En ook bedankt voor de mooie foto’s.

Ad

Meer info…
copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl