Voeding bij angst en stress


Een training van 1 dagdeel is voldoende om je te leren hoe je op de juiste manier met voeding en supplementen omgaat bij angst en stress. Het profijt is levenslang! Je voorkomt daarmee klachten als uitputting, angst, stress en zelfs burn-out die mede veroorzaakt worden door het niet goed verzorgen en onderhouden van je lichaam.

Mindtuning - Pieter Frijters - Mindtuningevent - Peer Voedingadvies - Judith Rolf

Waarom HealthTuning™?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom hebben wij naast MindTuning™ HealthTuning™ ontwikkeld. Een methode waarbij we middels voedingsadviezen en supplementen de biologische processen in lichaam en geest ondersteunen. En dat op zo’n manier dat je volledig in balans komt.

De trainer

De training wordt gegeven door Judith Rolf. Zij is persoonlijk opgeleid door Pieter Frijters. Judith probeerde jarenlang  tevergeefs om van paniekaanvallen en chronische hyperventilatie af te komen.  Totdat zij bij Pieter Frijters terecht kwam. Hij leerde haar om voortaan vrij en ontspannen door het leven te gaan. Judith volgde de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. En studeerde bij MindTuning™ af op het onderwerp ‘Voeding bij angst en stress’.

Je investering

Je investering voor deze cursus bedraagt 189,-.  

Judith Rolf over voeding bij angst

Klik op Video-impressies en scroll naar beneden!

mindtuning - angst - stress - voeding - Peer Voedingadvies - Judith Rolf

 

 

Schrijf je hier direct in voor de workshop Voeding en angst en stress!

 

 

copyright © peer voedingadvies 2017 - realisatie misign.nl